The Rite of the Womb Healing
Deze rite is een gift aan jezelf , aan elkaar en een krachtige ´cleansing´ wereldwijd. Vrouwen (en mannen) kunnen de trauma´s op dit gebied achter zich laten. Deze initiatie, is een ´heling´ en een ´blessing´ en activeert jouw ‘vrouwen’ kracht.

De rite van the womb (baarmoeder) is zeer krachtig en brengt in alle zachtheid een natuurlijke balans in wie je bent. Hierdoor gaat je gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop stromen. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw-zijn.

Deze 13e inwijding komt uit een lineage van de school van ‘The Four Winds’. Als je het eenmaal ontvangen hebt, dan mag je het zelf ook aan zoveel mogelijk vrouwen doorgeven.

Womb keeper speciaal voor vrouwen. Er is een´lineage´, een lijn van vrouwen, die zichzelf bevrijd hebben van lijden.  Deze lijn helpt ons herinneren dat wij het lijden nu kunnen loslaten en in onze kracht gaan staan.

Onze baarmoeder is geen plek om angst en pijn te bewaren.

Onze baarmoeder is een plek van creatieve kracht en baren van nieuw leven. De kosmische vrouwelijke spirit  herinnert ons aan deze eenvoudige en vitale waarheid. Zij heeft ons de 13e rite van de Munay-Ki gegeven.