Wil jij verandering in je leven? Dan is het goed om eerst helder te krijgen wat jouw uitgangspunt is.  Reading geeft inzicht in hoe je er op dit moment voor staat, hoe je daar bent gekomen en welke potentie er in jou verborgen ligt. Dat inzicht helpt jouw richting te bepalen en zet een beweging van verandering in gang.

Tijdens een reading wordt een eerste indruk gelezen. Dit doe ik aan de hand van een roos (of andere bloem), die symbolisch staat voor hoe jij op dit moment in het leven staat. Hoe jij je laat zien aan anderen. Zo krijg je informatie over wat nu relevant voor je is. Waar je blokkades zitten. Je patronen en/of overtuigingen. Wat goed loopt en wat juist versterking kan gebruiken. Hierdoor kom je snel tot de kern.

Je gaat beter begrijpen wat je doet en waarom. Je gaat verbanden zien. Dingen vallen op hun plek. Je krijgt zicht op wat je wilt en wat belangrijk is voor jou. Het geeft duidelijkheid op bepaalde thema’s en vraagstukken in je leven en daardoor weer balans. Je vergroot je bewustzijn.

Een reading zet dingen in beweging en brengt verandering op gang. Soms merk je dit direct. Soms is dit merkbaar in de weken en maanden daarna. Een reading kan lang en diep doorwerken.