Ervaringen van klanten

Ik vond het fantastisch! Zo bijzonder om in contact gebracht te worden met het ‘diepere weten’ in jezelf. Melinda geeft je een veilige en mooie ingang om tot diepere inzichten te komen over het nu, het vroeger en zelfs daarvoor. Ze begeleidt je met zachte hand en visualisatie naar een stukje heling en bewustwording. Ik vond vooral het ’trommelen’ zo bijzonder. Namasté!

Cindy Phillipo

Spannende ervaring, maar vanwege de prachtige begeleiding een zeer ontspannen resultaat. Melinda neemt jou (soms letterlijk) aan de hand tijdens de sessies. Zij maakt het proces transparant en stelt je gerust. Bovendien is zij in staat feedback en/of toelichtingen te geven op een manier waardoor het proces als een Jip en Janneke boekje te volgen is. Melinda thanks voor de professionele, liefdevolle soms strenge maar rechtvaardige begeleiding.

Zamani

Voorafgaand aan de reading kreeg ik een heldere korte uitleg. Melinda heeft mij meegenomen op een mooie reis waar haar stem als gids gold: rustig, bemoedigend en uitnodigend. Op een zachte manier heb je me anders laten kijken naar het verleden zonder dat je daarbij oplossingen aandroeg. Je liet me zelf de antwoorden vinden in mijn eigen tempo; ook hierin drong je je zelf niet op. Met jouw unieke stijl en integere aanpak heb je laten blijken dat in elke visuele reis een verborgen antwoord of verhaal zit. Door met liefde en geduld dit proces te begeleiden heb ik verschrompelde pijnpunten kunnen aanpakken. Dank je wel voor deze ervaring.

In liefde en licht, Helen H.

Melinda is een betrokken vrouw en geeft haar readingen  op een respectvolle wijze.

Er komen in de reading thema’s aan de orde, die na de reading doorwerken in je energie systeem, omdat je je bewust wordt van bepaalde zaken,  waar je je voorheen niet bewust van was. (  Dit zet iets in werking.)

Ook verduidelijkt een reading hoe je in wezen bent en hoe je overkomt op de ander.  Vaak zit daar een verschil in / daar kan een verschil in zitten.

Melinda laat je meekijken en meevoelen. Hierdoor is het later makkelijker om terug te halen wat de kern van de reading was,  omdat de antwoorden uit je eigen onderbewustzijn komen.  Het beklijft dan extra goed.

Kortom : echt een aanrader een reading van Melinda.

Nicole Daggers

I met Melinda last year and decided to have a reading done by her. It was an amazing experience. Melinda has this energy that makes you feel at home right away. After the reading I decided to try her coaching program and with her I learned how to let go and, sometimes just accept what is and that not everything needs an explanation or reason.
She guides in a way that is loving and also no-nonsens.

Thank you Melinda.

Nadine van O.

Melinda is een bijzondere en mooie vrouw én een prettige reader.

Zij werkt met een praktische en interactieve methode die je snel maar met liefde naar de kern brengt.

De Roos methode die zij gebruikt, maakt het makkelijker om je situatie te visualiseren.

Zij stelt vragen tijdens de reading en omdat je hierdoor zelf actief meedoet, blijven de bevindingen beter hangen.

Ik kan een reading van Melinda van harte aanbevelen. Het geeft goed inzicht in je levenspad.

Ans Visser

Melinda kwam met een onverwachte en leuke vraag in mijn leven. Ze wilde haar readings  aanvullen met de interactieve manier van reading waar ik in mijn boek ‘Rooslezen, werken met beelden’  over vertel. Hierin beschrijf ik hoe een reader een reading extra diepte en helende kracht kan geven met een aantal energetische methoden en technieken. Hierdoor krijgt de readee tijdens de reading direct de nodige steun en aanmoediging om te helen.

Omdat het boek al een aantal jaren oud is, en alleen nog tweedehands of bij mij te koop, had ik deze hernieuwde belangstelling niet meer verwacht.

We spraken een aantal lessen af, waarbij Melinda readings deed op de wijze van Rooslezen: praktijklessen, waarbij ze opdrachten meekreeg voor thuis. Van het lesgeven heb ik erg genoten. Voor mij was het wel duidelijk: Melinda is een uitstekende reader en het interactief werken past helemaal bij haar. Ik hou van haar lichtvoetige stijl, haar kracht om direct naar de kern te gaan, en haar gevoel voor humor.

Als ik een reading nodig heb, ga ik naar Melinda.

Dorine Haveman