melinda-marten-healer

Mijn allereerste bewuste ervaring met het spirituele begon ruim dertig jaar geleden, toen ik zeventien was. Mijn moeder nam mij mee naar haar Indiase meditatie leraar op Curaçao. Ik was zwaar onder de indruk van de sfeer. Kaarsjes, wierook en de mantra Om Nama Shivaya. Liggen op een matje en je ogen dicht doen. Dat was het toch wel. Een wereld op zich. Ik kon alleen de rust niet vinden om dit dagelijks te blijven doen. Het was veel spannender om met feesten en andere aardse dingen bezig te zijn op die leeftijd. Het zou ook nog even duren voordat ik besloot om zelf een poging te wagen richting het spirituele.

Ondertussen was ik er wel van overtuigd dat hier mijn hart lag, dat ik er meer mee wilde doen. Hoe ik daar een vorm aan moest geven, daar had ik nog geen idee van en met horten en stoten ben ik gekomen waar ik nu ben. Ik ben tegen de eeuwige blokkades, patronen en overtuigingen op gelopen. De mooie en minder mooie levenslessen. Ik ben meerdere malen de diepte ingegaan, om er uiteindelijk weer uit op te mogen krabbelen. Ik heb niet altijd voor de meest makkelijke wegen gekozen, het heeft mij echter wel gemaakt tot wie ik nu ben.

Op mijn eigen levenspad heb ik vaak het geluk gehad een coach, mentor of therapeut te treffen die mij op liefdevolle wijze de volgende stap kon laten maken. Dat wil ik ook zijn voor degene die op mijn pad komen en stappen willen maken.

Ik vind het dan ook fijn, en het is mijn missie geworden, om hetgeen ik nu weet te mogen delen met anderen. Hoe blijf ik bij mezelf? Hoe grond ik? Hoe ga ik met mijn eigen energie om en met die van anderen? Hoe bescherm ik mezelf? Hoe loop ik niet leeg? En misschien nog wel het belangrijkste…..Hoe kan ik mijn intuïtie versterken? Voelen wat ik wil en niet steeds op de ander afgaan. Grenzen stellen. Het zijn allemaal vragen waar ik ooit mee heb rondgelopen (en soms nog of weer). Er zijn voldoende tools om mee te werken. Ik reik je ze graag aan. Het heeft mij enorm geholpen om met zekerheid de volgende stap in mijn leven te kunnen maken.

Voor mij is, naast het delen van wat intuïtieve ontwikkeling is, readen een belangrijk onderdeel geworden om anderen te begeleiden op hun pad naar bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en groei. Ondertussen beginnen mijn sessies een authentieke vorm te krijgen, mede door het pad van de sjamaan te lopen. Een bijzonder pad, wat zeker de moeite van het bewandelen waard is. Het brengt mij waar ik in essentie wil zijn. Dicht bij mezelf. Dicht bij mijn voorouders en mijn spirit family. In liefde, om zo op een andere manier naar mezelf en de wereld te kijken. Ik combineer dan ook mijn manier van werken met healingen, rituelen, tonen, klanken (drummen) en light language.

In Lak’ech.   
Ik ben een andere jij.

Melinda