Wil jij ook meer met je intuïtie doen? Dan is Intuïtieve Ontwikkeling op individuele basis misschien wel wat voor jou. Het geeft je de gelegenheid om weer te leren luisteren naar en te vertrouwen op jouw innerlijk weten. Je innerlijke stem.

Het traject individuele intuïtieve ontwikkeling kun je zien als een coachingstraject. Persoonlijk afgestemd op wat jij wilt en wat jouw wensen zijn. We bekijken samen hoe we deze het beste in kunnen vullen.

Het geeft helderheid, moed en durf en laat je krachtiger op je beide benen staan. Je leert veel over jezelf, je doeleinden, je levenslust en hoe energie werkt.

Na een kennismakingsgesprek spreken we een traject af op basis van twee bijeenkomsten per maand van minimaal 5 keer.

Groepsgewijs

Liever in groepsverband aan je intuïtieve ontwikkeling werken kan ook. Je gaat dan in een groep de processen aan wat veel herkenning kan geven en ondersteuning biedt. Bij de cursus intuïtieve ontwikkeling ga je aan het werk met je eigen inzicht, je eigen weten oftewel je intuïtie. Dit is een natuurlijk vermogen dat iedereen bezit. Het is je innerlijke stem, je eigen creativiteit, je onderbuikgevoel. Zodra je hiermee bewust in contact bent kan het één van je belangrijkste instrumenten zijn voor vervulling en succes in je dagelijkse leven.

Je gaat je bewust worden van jezelf op energetisch niveau. Hierbij ga je o.a. je eigen chakrasysteem onderzoeken en schoonmaken en bewust worden van je aura. Je ontdoet je energetisch systeem van blokkades zodat er meer ruimte ontstaat voor je ware zelf. Ook leer je hoe je bij jezelf kan blijven wanneer je met anderen mensen in contact bent. Je intuïtie ontwikkelen doe je vooral door te doen, te voelen en te ervaren.

Voor meer informatie over de cursus intuïtieve ontwikkeling graag contact opnemen.