Healing brengt balans en geeft verzachting, onder andere rond je hart chakra, maar vergis je niet. De energie stroomt waar het op dat moment naar toe wil stromen. Dat kan op meerdere niveau’s gebeuren. Naar andere chakra’s. Je hoeft er niets voor te doen.

Een healing kan ook helpen om in je kracht te gaan staan. Als je oude patronen en overtuigingen wilt loslaten, kan een healing een mooie methode zijn om dit in te zetten. Healing is moeilijk te omschrijven in een paar woorden. Het voelt vooral als iets wat je mag ervaren. Persoonlijk vind ik het erg fijn om een healing te geven of te ontvangen.

Het is een zachte, liefdevolle energie. Die je kan helpen als je even niet lekker in je vel zit of balans zoekt in je leven. Je lichaam weet namelijk precies, wat waar nodig is. Het voelt heerlijk ontspannen aan.

Bij stervensbegeleiding en rouwverwerking wordt het als zeer prettig ervaren, omdat er tijdens een healing niks hoeft. Zelfs een gesprek is niet nodig. Een healing kun je in alle rust en stilte ontvangen.

Een healing kun je zittend of liggend ontvangen. Ook op afstand is dit geen probleem. Vraag naar de mogelijkheden.