Ben jij op zoek naar totale ontspanning en balans?

Gewoon even helemaal niks!? Dan is Aroma Touch zeker iets voor jou. Laat je meenemen in de wondere wereld van essentiële oliën. De krachtige werking, die uit gaat van deze puur natuurlijke oliën, is een ervaring op zich. Na een Aroma Touch behandeling loop je totaal ontspannen de deur uit. Het helpt onder anderen, bij de volgende klachten;

 • stress,
 • depressiviteit,
 • uit balans zijn
 • chronische pijn
 • vermoeidheid

dōTERRA’s AromaTouch™  is een eenvoudige en intuïtieve aanrakings- (massage) techniek. Ontwikkeld door Dr. David Hill, een expert op het gebied van geïntegreerde  geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën. Aroma Touch is een lichte, ritmische en zachte manier van masseren. De acht essentiële oliën, die gebruikt worden, doen in combinatie met de massage, hun specifieke werk.

Er wordt gewerkt langs de meridianen (energiebanen) en reflex zones. Van de onderrug tot aan de kruin. De voeten krijgen ook een behandeling. Deze toepassing heeft als doel het lichaam (en zenuwstelsel)  weer in balans te brengen.

De Aroma Touch behandeling bestaat uit vier stappen. Bij elke stap wordt er één onderwerp behandeld.

De vier onderwerpen zijn:

 • Stress.
 • Het afweersysteem.
 • Ontstekingen.
 • Zenuwstelsel (homeostase)

Bij elke stap worden er twee oliën gebruikt.

 1.  Stress
  -Balance: Deze mix van 4 oliën creëert een goed gevoel, is kalmerend, ontspannend en zorgt voor verbinding.
  -Lavendel: Deze olie is ontspannend, verzachtend & helend voor de huid, vermindert angst en helpt bij allergieën.
 2. Afweersysteem
  -Melaleuca: Deze olie, ook wel bekend als “tea tree”, werkt sterk tegen bacteriën, schimmels en parasieten.
  -On Guard: Deze mix van 5 oliën werkt desinfecterend en ondersteunt het immuunsysteem.
 3. Ontstekingen
  Aromatouch: Deze mix van 4 oliën verzacht de huid en verbetert de doorbloeding  van de huid.    -Deep Blue: Deze mix van 6 oliën geeft ontspanning bij pijnlijke spieren en gewrichten en werkt ontstekingsremmend.
 4. Homeostase (balans zenuwstelsel)
  -Wild Orange: Deze olie ondersteunt het afweersysteem, werkt stemming verhogend en helpt bij stress gerelateerde angsten.
  -Peppermint: Deze olie is verfrissend, geeft energie, ondersteunt het spijsverteringssysteem, ontspant de huid en is temperatuur verlagend.

Door de zachte manier van masseren en het gebruik van essentiële oliën, is Aroma Touch zeer geschikt voor pijnbestrijding, bijvoorbeeld bij reuma of kankerpatiënten.