june, 2019

30jun10:0014:00Reading voor een 10tje.

Event Details

 

Heb je altijd al willen weten hoe het is om een reading te ontvangen? Inzicht te krijgen in waar je staat? Wil je weten wat je aura en/of chakra’s jou te vertellen hebben? Welke stappen je nu kan gaan maken?

Het kan allemaal op 30 juni voor maar een tientje bij Groene Wij!

De readingen worden gegeven door oud-leerlingen van Soare! Sommigen van ons, zijn professioneel met readen aan de slag gegaan anderen gebruiken het thuis, maar één ding is zeker, readen kunnen we allemaal in deze groep!

Reading groep 11 is ooit gestart als de elfde lesgroep van leraar Marten Lieuwes van Soare, Centrum voor Innerlijk Energie Management. Ondertussen zijn we flink uitgegroeid naar een prachtige groep mensen die ooit bij Soare gestart zijn. Wij hebben allemaal een jaren lange opleiding gevolgd tot healer/reader en komen geregeld bij elkaar onder het dak van Groene Wij om te readen. Te oefenen. Uit te wisselen en verbinden.

Reading groep 11 heeft besloten om de deuren dit jaar open te gooien en een evenement te organiseren, zodat je kan kennis maken, met energetisch werk en wat een reading eigenlijk is.

Je bent van harte welkom om, op deze dag een korte reading of healing te ontvangen en/of een workshop te volgen.

Jouw bijdrage is 10 euro (per activiteit). Alle 10tjes bij elkaar worden gedoneerd en gaan naar het méga gave project (in wording) van Groene Wij: De Therapeutische Tuin.

Op de Groene Wij-balie (Zoetermeer) ligt vanaf 1 juni een inschrijflijst waarop je je kan aanmelden voor een reading of workshop.

Wacht er niet te lang mee, er is maar beperkt plek!

Je kunt je ook aanmelden bij Melinda Marten (dan zet ik je op de lijst 😊).

Er zullen drie workshops gegeven worden:

Jet Boer
🔅Workshop ‘stille aandacht voor jezelf’
Tijd: 10.00-11.00 uur
Waar je aan de slag gaat met een paar oefeningen in het voelen van de energie die in en om je heen aanwezig is. Bijvoorbeeld: Hoe is het om jezelf écht te verwelkomen? Hoe kan je je bewust zijn van de invloeden van anderen en hoe kom je weer tot jezelf? Je krijgt eenvoudige handreikingen die je ook zelf thuis kunt toepassen.

Anik ten Have
🔅Workshop ‘natuur orakel’
Tijd: 11.15 -12.15 uur
Kijk goed om je heen als je op pad gaat. Als je iets vindt in de natuur dat je aanspreekt, een steen, tak, bloem, veer, schelp of wat dan ook, neem het mee, naar deze workshop. Je kunt ook ter plekke nog buiten gaan kijken wat je tegenkomt. Met 1 tot 3 voorwerpen uit de natuur die jou zijn opgevallen, gaan we orakelen. Ze gaan jou iets vertellen over jezelf en waar je nu staat. Door met je volle aandacht, onbevangen en compassievol aanwezig te zijn en je af te stemmen op je intuïtie en je innerlijk weten, kun je dit voor jezelf en voor een ander doen. Iedereen kan dit leren en de natuur helpt je erbij!

Dorine Holterman
🔅Workshop ‘ontmoeten’
Tijd: 12.30- 13.30 uur
In de gejaagdheid van het moment, in een steeds maar meer eisende maatschappij, wordt er (te) veel van je verwacht. Je moet een boel, krijgt weinig tijd om even tot jezelf te komen en te voelen of je nog wel handig bezig bent.

Met de workshop ‘ontmoeten’ wil ik je op een ongedwongen manier bewust laten worden van je eigen gedrag- en denkpatronen. Tijdens de workshop kun je ervaren welke effecten deze patronen kunnen hebben op de ander en welk effect de ander op jou heeft. Daarbij staat het voelen centraal.

Je bent van harte welkom vanaf 09.45 uur aan de Voorweg 112, in Zoetermeer (bij Groene Wij). Koffie. Thee. Wat lekkers. Gezelligheid. Het is allemaal aanwezig!

We zien je graag de 30ste.
Uiteindelijk maken én zijn we samen Groene Wij!

Time

(Sunday) 10:00 - 14:00

Location

Groene Wij

Voorweg 112, NG Zoetermeer

X