february, 2020

23feb13:0016:30De Kracht van Sachamama

Event Details

De eerste van het jaar en wat voor één!

Met “de kracht van Sachamama” nodig ik je graag uit voor een bijzondere reis. De reis van het loslaten zoals Sachamama (slang) doet.

Zo aan het begin van het jaar is het altijd fijn om eens te kijken naar wat je nog mag loslaten. We zijn allemaal enorm druk met onze voornemens, om er dan, na enkele weken achter te komen dat we in oud gedrag zijn teruggevallen. Misschien juist nu een fijne periode om dat ene nog te laten gaan. Zodat je je pad verder kan vervolgen, zonder al te veel belast.

🚩Volgens het Sjamanisme is Sachamama het krachtdier van het zuiden. Het begin van het medicijnwiel. Daar waar we leren te wandelen in schoonheid met aarde. Het zuiden leert je ook jezelf te confronteren met het verleden. Het los te laten. Net zoals slang haar huid loslaat. Zo wordt jij uitgenodigd door slang, het archetypische symbool van deze richting, om dit ook te doen op deze reis..

Reis je mee? Ontdek de kracht van Sachamama en maak je eigen krachtkaart.

🔅Voor het eerste deel van de reis komen we samen, waarbij we met elkaar de energie neerzetten met gebruik van drums, ratels en tonen. Je bent welkom om zelf een drum of ratel mee te nemen.

🚩Vroeger werd door sjamanen gebruik gemaakt van muzikale ritmes. Door klank te gebruiken kon men in een andere staat van bewustzijn komen en informatie uit andere dimensies krijgen. Het effect van muziek en ritme is onder andere dat het de verbondenheid tussen mensen in een groep versterkt. Op deze manier kan ook de energie van de groep mooi gesynchroniseerd worden. Daarna zal er een trancereis gemaakt worden, naar wat Sachamama ons te vertellen heeft.

🔅Vanuit deze energie gaan we in stilte verder, met datgene wat in de klankmeditatie en trancereis is opgeroepen. Hierop maak je je eigen krachtkaart met het thema, loslaten. Dit alles geeft inzicht en kan de daarop volgende maanden krachtig voor je doorwerken.

Ik kijk er naar uit om deze middag samen te laten ontstaan en er een bijzonder samenkomen van te maken.

Ik hoop je te mogen verwelkomen.
Warme groet,
Melinda

Er is plek voor maximaal 8 vrouwen. Wacht niet te lang met je aan te melden ivm het aantal plekken.

Jouw bijdrage is 45 euro.
Thee, koffie, wat lekkers en gastvrijheid zijn aanwezig bij Groene Wij 🤗

Voorweg 112
2715 NG
Zoetermeer

Time

(Sunday) 13:00 - 16:30

Location

De Groene Wij

Voorweg 112, Zoetermeer

X