july, 2019

07jul13:0016:00De kracht van de kolibrie

Event Details

Met de “kracht van kolibrie” nodig ik je graag uit voor een bijzondere reis. De reis naar je voormoederlijn.

🚩Volgens het Sjamanisme is de kolibrie het krachtdier van het Noorden: de plaats van onze voorouders, oude herinneringen en oude wijsheid. Omdat hij achteruit kan vliegen, kan hij zich symbolisch gezien door het verleden bewegen en daaruit drinken van de oude, heilige wijsheid. Hij leert ons de schoonheid in alles en iedereen te zien en helpt je plezier en vreugde te scheppen ongeacht de situatie waar je in zit.

7 juli reis je naar de voormoeders en kun je hier een sjamanistische krachtkaart van maken.

🔅Voor het eerste deel van de reis komen we samen, waarbij we met elkaar de energie neerzetten m.b.v. trommels, klankschaal en tonen. Je bent welkom om zelf een trommel, ratel o.i.d. mee te nemen!

🚩Vroeger werd door sjamanen gebruik gemaakt van muzikale ritmes en klank om in een andere staat van bewustzijn te komen en informatie uit andere dimensies te krijgen.Het effect van muziek en ritme is onder andere dat het de verbondenheid tussen mensen in een groep versterkt. Op deze manier kan ook de energie van de groep mooi gesynchroniseerd worden. Daarna zal er een trancereis gemaakt worden, naar onze voormoeders.

🔅Vanuit deze energie gaan we in stilte verder. Met datgene wat in de klankmeditatie en trancereis is opgeroepen en de foto van een van jouw voormoeders gaan we een powerkaart maken met een specifiek thema. Bepaalde thema’s kunnen via de vrouwelijke lijn geheeld worden.

Ik kijk er naar uit om deze middag samen te laten ontstaan en er een bijzonder samenkomen van te maken.

Ik hoop je te mogen verwelkomen!
Warme groet,
Melinda

Er is plek voor 8 vrouwen. Wacht niet te lang met je aan te melden i.v.m het aantal plekken.
Jouw bijdrage is 40 euro.
Thee, koffie, wat lekkers en gastvrijheid zijn aanwezig op de Groene Wij 💚

Time

(Sunday) 13:00 - 16:00

X