july, 2018

28jul13:0017:30De Kracht van de Kolibri

Event Details

Vind jij het leuk om eens in je voorouder lijn te duiken?

Volgens het Sjamanisme is de kolibrie het krachtdier van het Noorden: de plaats van onze voorouders, oude herinneringen en oude wijsheid. Omdat hij achteruit kan vliegen, kan hij zich symbolisch gezien door het verleden bewegen en daaruit drinken van de oude, heilige wijsheid. Hij leert ons de schoonheid in alles en iedereen te zien en helpt je plezier en vreugde te scheppen ongeacht de situatie waar je in zit.

Op 28 juli organiseren Monique Marten en ik samen een reis naar de voormoeders.

Melinda leidt het eerste deel van de reis. We komen dan samen, waarbij we met elkaar de energie neerzetten m.b.v. trommels, klankschaal en tonen. Je bent welkom om zelf een trommel, ratel o.i.d. mee te nemen!

Vroeger werd door sjamanen gebruik gemaakt van muzikale ritmes en klank om in een andere staat van bewustzijn te komen en informatie uit andere dimensies te krijgen. Het effect van muziek en ritme is onder andere dat het de verbondenheid tussen mensen in een groep versterkt. Op deze manier kan ook de energie van de groep mooi gesynchroniseerd worden.

Vanuit deze energie gaan we in stilte verder. Hier neemt Monique het over. Met datgene wat in de klankmeditatie is opgeroepen en de foto van een van jouw voormoeders gaan we een SoulCollage® kaart maken met een specifiek thema. Wat heeft deze voormoeder je daarover te vertellen? Bepaalde thema’s kunnen namelijk via de vrouwelijke lijn geheeld worden.

Monique is de zus van Melinda:
“Ik werk sinds een aantal jaren met SoulCollage®. Het is een even mooie als eenvoudige manier om met je onderbewuste te communiceren door middel van het maken van kaarten waar je vervolgens een proces mee doet. Ik zie daar steeds hele mooie dingen mee gebeuren. Ik verheug me er erg op om deze middag samen met mijn zus vorm te geven.

Wil je meer weten over SoulCollage®, kijk dan even op de website. Het is fijn als je de informatie onder SoulCollage®Cirkel Roermond even doorleest van te voren”. https://moniquemarten.nu/soulcollage-cirkel-roermond/

Wij kijken er naar uit om deze middag samen te laten ontstaan en er een speciaal samenkomen van te maken. Het zou leuk zijn om als afronding na afloop samen een hapje te eten. Neem wat lekkers mee, zodat we dat met elkaar kunnen delen. De maximale groepsgrootte is 8.

We hopen je te mogen verwelkomen!

Wij kijken ernaar uit om jullie op deze dag te ontmoeten!
Melinda en Monique

Jouw bijdrage: €47.50 + een door jou meegebracht hapje
Inclusief: materiaal en wat te drinken.

Opgave:
contact@melindamarten.nl

ps. Wil je de vrouwenlijn thuis verder uitwerken? Dan kun je extra kartonnetjes en hoesjes kopen. Deze kosten €1,- per combinatie.

Time

(Saturday) 13:00 - 17:30

Location

De Groene Schuur

Voorweg 112

X