september, 2019

29sep12:3016:30De Kracht van Apu Chin (adelaar)Kijken met de ogen van het hart.

Event Details

 

 

Met “de kracht van Apu Chin” nodig ik je graag uit voor een bijzondere reis. De reis van leren zien met de ogen van Apu Chin (adelaar). Vanuit rust en balans leren kijken naar alles wat is, maar vooral kijken met de ogen van het hart.

🚩Volgens het Sjamanisme is Apu Chin (adelaar) het krachtdier van het Oosten: De plaats waar je met een andere blik mag gaan kijken naar wat is. Het is ook de plek waar je leert vliegen. Het nest wordt uitgeduwd. Om zo op eigen kracht, je vleugels uit te slaan. De grote, wijde wereld in. Te vertrouwen op je kracht. Adelaar bekijkt alles vanuit een hoger perspectief en heeft tegelijkertijd oog voor detail. Adelaar staat voor visie en helderheid. De energie van Adelaar helpt om jouw beeld over je eigen leven weer helder te krijgen.

Waar zou jij anders naar willen kijken? Waar kun je balans gebruiken in je leven? Wat heb jij nodig om te kijken met de ogen van het hart? Of misschien wil je helderheid over waar je nu staat. Ik nodig je uit om naar dit alles te kijken met de ogen van Adelaar.

29 september. Reis je mee? Ontdek de kracht van Apu Chin. Van Adelaar en maak je eigen krachtkaart.

🔅Voor het eerste deel van de reis komen we samen, waarbij we met elkaar de energie neerzetten m.b.v. drums, ratels en tonen. Je bent welkom om zelf een drum, ratel o.i.d. mee te nemen!

🚩Vroeger werd door sjamanen gebruik gemaakt van muzikale ritmes. Door klank te gebruiken kon men in een andere staat van bewustzijn komen en informatie uit andere dimensies krijgen. Het effect van muziek en ritme is onder andere dat het de verbondenheid tussen mensen in een groep versterkt. Op deze manier kan ook de energie van de groep mooi gesynchroniseerd worden. Daarna zal er een trancereis gemaakt worden, naar wat Apu Chin ons te vertellen heeft.

🔅Vanuit deze energie gaan we in stilte verder. Met datgene wat in de klankmeditatie en trancereis is opgeroepen. Hierop maak je je eigen krachtkaart met een specifiek thema. Dit alles kan de daarop volgende maanden krachtig voor je doorwerken en maakt zeker een hele hoop duidelijk.

Ik kijk er naar uit om deze middag samen te laten ontstaan en er een bijzonder samenkomen van te maken.

Ik hoop je te mogen verwelkomen!
Warme groet,
Melinda

Er is plek voor maximaal 8 vrouwen. Wacht niet te lang met je aan te melden ivm het aantal plekken.

Jouw bijdrage is 45 euro.
Thee, koffie, wat lekkers en gastvrijheid zijn aanwezig bij Groene Wij 🤗

Time

(Sunday) 12:30 - 16:30

Location

De Groene Wij

Voorweg 112, Zoetermeer

X